august 19, 2024
De maritime studerende på SIMAC i Svendborg deler deres kantine med turister og andet godtfolk fra indre by. Nu har ejeren lavet et specielt tiltag for at høje omsætningen.
Af redaktionen
Jakob Hirsch har drevet SIMAC’s kantine Molens Måltider siden 2023, og hans kantine er åben for alle i det centrale Svendborg, en af Danmarks store maritime ’hubs’ – og arnested for Mærsk – hvis nogen skulle være i tvivl.
Artiklen fortsætter længere nede
Mens nogle har opdaget, at kantinen er åben for alle, er der stadig mange, som ikke ved det.
Det fortæller Jakob Hirsch til Fyns Amts Avis.
Derfor inviterer ejeren nu alle i lokalområdet til hverdagsmad ved langborde med udsigt over havnen i håb om, at en del vil vende tilbage som almindelige kunder.
Læs meget mere om kantine på Deli:
Related Articles
Hospitalskantine: Det skal være som en restaurant
Henrik Jonasson er udlært bager i Turup Bageri på Fyn og som konditor i Kransekagehuset i København. I 2019 tog han job på Herlev Hospital, og det har han ikke fortrudt, for her er ambitionerne store. Af redaktionen Som bager og konditor går Henrik Jonasson...
Turistskat på vej i hovedstaden
Beslutningen er truffet på Københavns Rådhus, men erhvervsminister Morten Bødskov (S) skal godkende den, og han har før afvist forslaget. Dansk Industri protesterer mod den nye skat. Af redaktionen Selvom det er en lokal skat, er national opbakning nødvendig for at...
Sådan tiltrækker man tyske turister – ram hele familien
De er lidt svære at fange, og ’familien Tyskland’ synes typisk danske restauranter er dyre. De kan endda finde på at bestille fire gange børneret. Men omtrent halvdelen af dem betaler godt, lyder det fra vestkysten, hvor det vrimler med tyskere. Af Ebbe Fischer...