august 19, 2024

Arkivfoto
De maritime studerende på SIMAC i Svendborg deler deres kantine med turister og andet godtfolk fra indre by. Nu har ejeren lavet et specielt tiltag for at høje omsætningen.
Af redaktionen
Jakob Hirsch har drevet SIMAC’s kantine Molens Måltider siden 2023, og hans kantine er åben for alle i det centrale Svendborg, en af Danmarks store maritime ’hubs’ – og arnested for Mærsk – hvis nogen skulle være i tvivl.
Artiklen fortsætter længere nede
Mens nogle har opdaget, at kantinen er åben for alle, er der stadig mange, som ikke ved det.
Det fortæller Jakob Hirsch til Fyns Amts Avis.
Derfor inviterer ejeren nu alle i lokalområdet til hverdagsmad ved langborde med udsigt over havnen i håb om, at en del vil vende tilbage som almindelige kunder.
Læs meget mere om kantine på Deli:
Related Articles
Køkkenet på Ryes Kaserne – Mad der binder hverdagen sammen
Tre måltider, tusind sultne gæster - og et køkken med klare værdier Når flere hundrede værnepligtige samles til morgenmad, frokost og aftensmad på Ryes Kaserne i Fredericia, er det ikke bare logistik, det er fællesskab, ernæring og ansvar i praksis. Bag gryderne står...
Foodservice står for næsten halvdelen af Danmarks madspild, og vi halter efter resten af Europa
Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild, og det er ikke kun husholdningerne, der har et problem. Nye tal fra Eurostat viser, at kun 33 % af Danmarks samlede madspild stammer fra private hjem. Resten, næsten to tredjedele, sker i foodservice,...
MainChef.ai gør køkkenet digitalt, data er nøglen til bedre drift, mindre spild og glade gæster
MainChef.ai er maskinrummet i kantiner og storkøkkener. Platformen samler alt fra produktionsplanlægning og menuoptimering til indkøb, ESG-rapportering og gæstefeedback i ét digitalt værktøj. Og det hele drives af data. Deli-news.dk har talt med Torben Søndergaard,...






