KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

august 17, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken.

Af redaktionen

”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores mad bliver lavet over ild. Vi tager de bedste råvarer og ordentlige tilberedninger, og det er egentlig bare et no bullshit koncept.”

Ordene kommer fra Marcus Thomey – en af tre mand bag den nye restaurant, der er opkaldt efter den berømte spanske pilgrimsvandring. Det skriver Berlingske.

De to andre entreprenører er Mikkel Toftgaard Gregersen og Frederik Lauf Olsen, og man har gode folk bag sig, siden restauranten er én ud af en række restauranter, som Sovino-gruppen åbner i denne tid, ifølge Berlingske.

 

Økonom: Danskernes appetit på dyre restaurantture falder fremover – nye koncepter i høj kurs

Related Articles

Rasmus Munk kåret til Verdens Bedste Kok for anden gang

Rasmus Munk kåret til Verdens Bedste Kok for anden gang

Den danske kok Rasmus Munk fra Alchemist i København blev tirsdag aften hædret som ”The Best Chef in the World” ved The Best Chef Awards 2025 i Milano. Det er andet år i træk, han modtager den prestigefyldte titel, og dermed skriver han sig ind i historien som den...