august 17, 2024

Arkivfoto
Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken.
Af redaktionen
”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores mad bliver lavet over ild. Vi tager de bedste råvarer og ordentlige tilberedninger, og det er egentlig bare et no bullshit koncept.”
Ordene kommer fra Marcus Thomey – en af tre mand bag den nye restaurant, der er opkaldt efter den berømte spanske pilgrimsvandring. Det skriver Berlingske.
Related Articles
Når fødevaretrends bliver overflade og efterligning – og hvorfor de skal vende tilbage til naturen
Fødevareproducenter drager på trendrejser til London og New York.Til de samme byer. Med de samme agendaer. Og bliver derfor eksponeret for den samme inspiration. Resultatet er forudsigeligt:Det er svært at skabe noget nyt, når alle står i kø til de samme baglokaler...
Hotel Vejlefjord kåret som Jyllands bedste hotel – og udvider spaoplevelsen
Hotel Vejlefjord har for tredje gang modtaget prisen som Jyllands bedste hotel ved Danish Travel Award 2025. Udnævnelsen, der er baseret på en stor brugerundersøgelse udført af analyseinstituttet Epinion, vækker stor glæde hos direktør Flemming Jakobsen, som fremhæver...
Rasmus Munk kåret til Verdens Bedste Kok for anden gang
Den danske kok Rasmus Munk fra Alchemist i København blev tirsdag aften hædret som ”The Best Chef in the World” ved The Best Chef Awards 2025 i Milano. Det er andet år i træk, han modtager den prestigefyldte titel, og dermed skriver han sig ind i historien som den...






