august 14, 2024
Teknik- og miljøborgmester Line Barfod (EL) inviterer til møder om de nye regler for udeservering i København, der træder i kraft 1. januar 2025.
Af redaktionen
“De nye rammer for udeservering skal hjælpe med at skabe en by, hvor man kan leve og bo, hvor der er mulighed for at nyde godt af alle de tilbud, som en storby rummer, og hvor alle borgere kan benytte byens fortove.”
Sådan siger Line Barfod ifølge Migogkbh.dk
Hun inviterer nu til informationsmøder i ’Hovedkassen’ på Københavns Rådhus på følgende datoer:
Tirsdag den 10. september kl. 10-11.30
Torsdag den 19. september kl. 10-11.30
Ifølge borgmesteren skal møderne gøre det nemmere for byens restauratører, når de skal indrette deres forretning.
”Jeg håber, at mange restauratører vil benytte sig af informationsmøderne, så de kan blive klædt bedst muligt på, inden det nye administrationsgrundlag træder i kraft,” siger Line Barfod.
Man kan bl.a. blive klogere på, hvordan tilladelser til udeservering fremover vil gælde. Som udgangspunkt gælder en tilladelse i tre år ad gangen, ifølge Migogkbh.dk
De nye regler er ikke nær så skrappe, som branchen frygtede. Læs mere på Deli:
Related Articles
Nu indtager ’stordrifts-restauranten’ Bouillon også Fyn
Tusindvis af odenseanere har allerede bestilt plads på Restaurant Bouillon i Odense, som åbner på et-årsdagen for åbningen af Bouillon på Frederiksberg. Konceptet har dannet skole, og i alt har 340.000 mennesker spist på Bouillon på bare ét år. Af redaktionen...
Kaffeforbruget i USA når 20-års højdepunkt – fire trends fører an
TENDENS: Over to tredjedele af amerikanske voksne rapporterede at have drukket kaffe dagen før – mere end nogen anden drik. Specialkaffe driver væksten, der ligner, hvad vi ser i Danmark. Af redaktionen Kaffeforbruget i USA er steget til det højeste niveau i...
Startup har succes med elektronisk café-stempelkort
Stempelkortet har fået nyt liv i cafémiljøet i Jyllands hovedstad. Nøglen er, at det ligger i din Wallet og er tilpasset den enkelte café med mulighed for medlemsfunktioner. Af redaktionen En række caféer i Aarhus har taget startupen Regulars' koncept i brug...