august 9, 2024
Kronprinsessegade 64 i København K har de sidste 30 år huset restaurant Kokkeriet, som fik sin første stjerne i Michelin-guiden tilbage i 2006. Nu får den nyt udtryk.
Af redaktionen
Efter at have haft en række forskellige køkkenchefer mistede Kokkeriet sin Michelin-stjerne i juni 2023.
Kokkeriet har desuden været igennem flere uheldige episoder, bl.a. med fokus på ansætteslesforhold, og har modtaget dårlige anmeldelser. Ifølge ejer Sammy Shafi er det imidlertid det dårlige forhold til udlejeren af lokalerne, der er årsag til, at restauranten rykker ud. Det skriver Berlingske.
Ind rykker i stedet Rasmus Grønbech, ifølge avisen. Han var et af hovednavnene, da den store københavnske madrevolution rasede i starten af 00’erne. Grønbech har slået sig sammen med restauratøren Lasse Askov Meyer om at åbne i Kokkeriets gamle lokaler.
”Det kommer til at blive et ambitiøst sted, uden at være decideret fine dining,« siger Lasse Askov til Berlingske.
Related Articles
Nu indtager ’stordrifts-restauranten’ Bouillon også Fyn
Tusindvis af odenseanere har allerede bestilt plads på Restaurant Bouillon i Odense, som åbner på et-årsdagen for åbningen af Bouillon på Frederiksberg. Konceptet har dannet skole, og i alt har 340.000 mennesker spist på Bouillon på bare ét år. Af redaktionen...
Kaffeforbruget i USA når 20-års højdepunkt – fire trends fører an
TENDENS: Over to tredjedele af amerikanske voksne rapporterede at have drukket kaffe dagen før – mere end nogen anden drik. Specialkaffe driver væksten, der ligner, hvad vi ser i Danmark. Af redaktionen Kaffeforbruget i USA er steget til det højeste niveau i...
Startup har succes med elektronisk café-stempelkort
Stempelkortet har fået nyt liv i cafémiljøet i Jyllands hovedstad. Nøglen er, at det ligger i din Wallet og er tilpasset den enkelte café med mulighed for medlemsfunktioner. Af redaktionen En række caféer i Aarhus har taget startupen Regulars' koncept i brug...