Madklubben lander overskud på 35 mio. kr. – hvorfor fungerer konceptet så godt?

juli 22, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Klaus Nielsen

Madklubben har pt. hele 42 restauranter fordelt over København, Frederiksberg, Odense, Esbjerg og Aarhus. Og flere er på vej. Deli News dykker ned i, hvorfor konceptet er stor en succes.

 

Af redaktionen

Mens mange andre i branchen har det svært, flyver Madklubben bare derudaf.

Det viser Madklubben Holdings årsregnskab for 2023, der ifølge Fødevarewatch giver et overskud på 35 mio. kr.

Og det var efter skat.

Madklubben drives af stifter Anders Aagaard, der åbnede den første restaurant i København i 2007 med fokus på, at man skal kunne gå ud og spise godt til en rimelig pris.

Foruden restauranterne har man en cateringvirksomhed under paraplyen. Og flere nye restauranter er på vej, melder Madklubben.

For at finde svaret på, hvad Madklubben i den grad gør rigtigt, har Deli News talt med COO Kristoffer Gleberg.

Madklubben-boss: Det er her, vi skiller os ud

 

Personalet på Madklubben kan finde på at give et gult kort til sine gæster:

Gult kort til restaurantens gæster?

 

 

Related Articles

Kokkeelever får mulighed for nyt grønt speciale

Kokkeelever får mulighed for nyt grønt speciale

Plantebaseret og bæredygtig madlavning bliver en fast del af gastronomuddannelsen.   Af Ebbe Fischer Fremtidens kokke får nu mulighed for en grønnere uddannelse, da der oprettes en ny plantebaseret specialisering på gastronomuddannelsen. Initiativet er blevet en...

Unge madiværksættere får ny stemme

Unge madiværksættere får ny stemme

Acceleratorprogrammet Morgendagens Madtalenter lancerer et advisory board bestående af unge madiværksættere, der skal dele erfaringer og fungere som rollemodeller for andre unge talenter.  Af Ebbe Fischer Som svar på den udfordrende start for unge iværksættere inden...